Home Over Ons
Producten & Diensten
Contact


 

Machine vision

Machine vision
Machine vision is een oplossing om informatie uit een camerabeeld te halen. Hierbij kunt u o.a. denken aan kwaliteitsbepaling, positiebepaling en controle van producten. Het bedrijf DH Automation Technology in Werkendam is specialist in het toepassen van vision.

Oplossingen op maat
Aan de hand van uw wensen wordt een maatwerk oplossing ontwikkeld. Het vision systeem is een losse module en kan in uw elektrisch besturing worden geïntegreerd.
DH Automation Technology werkt met standaard software en componenten waardoor het snel geïntegreerd kan worden. Wij hebben ruime ervaring in eenvoudige en complexe vision oplossingen.

Naast machine vision houden wij ons bezig met industriële automatisering, machine automatisering en robots. Het voordeel hierbij is dat wij een totaal oplossing kunnen bieden.

Belangstelling?
Heeft u belangstelling in de machine vision oplossingen van DH Automation Technology uit Werkendam? Deze website verschaft de benodigde informatie hierover. Tevens zijn hier offertes en advies aan te vragen. Voor persoonlijk contact belt u naar: 0183-500205 of mailt u naar info@dhautomation.nl.

Wilt u informatie, advies of een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op.


Uiteraard kunt u ook meer informatie over onze diensten op de volgende pagina's terug vinden:
Panelenbouw - IndustriŽle Automatisering - Besturingskast - Pick place robot - Machine ontwikkeling - Robot systemen - PLC besturing - Machine automatisering - Machine besturing - Elektrische installatie - Machine onderhoud