Home Over Ons
Producten & Diensten
Contact


 

Panelenbouw

Panelenbouw
DH Automation Technology in Werkendam is specialist op het gebied van panelenbouw. Wij kunnen de elektrische panelen voor u bouwen en integreren. Of het nu gaat om een eenvoudig of complex paneel, wij zorgen ervoor dat u een paneel krijgt dat voldoet aan uw wensen.

Bouwen, bedraden en testen
Onze vakbekwame medewerkers bouwen, bedraden en testen de panelen aan de hand van uw eisen en wensen. Hierbij werken wij uitsluitend met kwalitatieve materialen en componenten. U kunt de panelenbouw geheel aan DH Automation Technology uitbesteden.

Naast panelenbouw hebben wij ons gespecialiseerd in industriële automatisering, machine automatisering en robots. Hierdoor kunnen wij een totaal pakket bieden inclusief engineering en installatie van de besturing voor uw machine of productieproces.

Meer weten?
Wilt u meer weten over de panelenbouw van DH Automation Technology uit Werkendam? Op deze website leest u alles over onze diensten en mogelijkheden. Hier kunt u ook een offerte en/of advies aanvragen. Wij zijn telefonisch bereikbaar via: 0183-500205. Of stuur een mail naar info@dhautomation.nl.

Wilt u informatie, advies of een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op.


Uiteraard kunt u ook meer informatie over onze diensten op de volgende pagina's terug vinden:
Besturingskast - IndustriŽle Automatisering - Pick place robot - Schakelkast - Machine ontwikkeling - PLC besturing - Machine automatisering - PLC programma - Machine besturing - Machine onderhoud - Panelenbouw