Home Over Ons
Producten & Diensten
Contact


 

Pick place robot

Pick & place robot
De Pick & place robot is uitstekend geschikt voor het oppakken en wegleggen van producten met hoge snelheid. Of het nu gaat om het inpakken, sorteren of ordenen van producten de pick en place robots van DH zorgen ervoor. Wij bieden veelal (maatwerk) oplossingen voor productiebedrijven, assemblagebedrijven en bewerkingsbedrijven.

Merkonafhankelijk
De pick & place robot wordt geselecteerd aan de hand van uw specificaties en eisen. Omdat wij merkonafhankelijk zijn kiezen we de oplossing die het beste bij uw wensen past. Wij zijn een innovatief bedrijf. Hierdoor kunnen wij u een complete oplossing bieden bijvoorbeeld in combinatie met (machine) vision.

Bij de integratie van de robot wordt een totaalpakket geleverd zoals tekeningen, hardware, software beveiligingen en trainingen.

Geïnteresseerd?
Bent u geïnteresseerd in een pick & place oplossing? Op deze website kunt u hier meer over lezen. Ook offertes, advies en informatie zijn hier aan te vragen. Als u één van onze medewerkers persoonlijk wilt spreken, belt u naar: 0183-500205.

Wilt u informatie, advies of een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op.


Uiteraard kunt u ook meer informatie over onze diensten op de volgende pagina's terug vinden:
Schakelkast - IndustriŽle Automatisering - Robot systemen - PLC besturing - Productie optimalisatie - PLC programma - Elektrische installatie - Machine onderhoud - Machine vision - Besturingskast - Pick place robot